כאשר אנחנו חושבים על תיירות אנחנו חושבים על בתי מלון מפוארים, על צימרים מיוחדים, ואפילו על דירות AIRBNB אשר נהיו הרבה יותר נפוצות בארץ ובעולם ומציעות אופציה מעניינת מאוד הן לתיירות פנים והן לתיירות מהעולם. אך שום שיחה על נושא התיירות לא יכולה להיות שלמה מבלי להזכיר את העובדה כי כיום יותר ויותר אנשים בוחרים ללכת ולשכור חדרים לפי שעה ומבכרים אופציה זו על פני כל אופציה אחרת. בעולם דינמי שבו כל שעה וכל דקה חשובים ושבו הזמן שלנו מוגבל עלינו לחשוב על כל שעה שאנחנו מבלים בחופש. לכן זה אך הגיוני שנשכור חדר לפי שעה ולא נבלה ימים על גבי ימים בבתי מלון. זה הרבה יותר הגיוני מבחינה כספית ועקב העובדה שזמן שווה כסף הרי שאנו רואים כי ההשפעה הכספית משפיעה על חיינו פעמיים ועל כך יש לתת את הדעת.
חדרים להשכרה – בשביל לצבור כוחות ממרוץ החיים
אין ספק כי לחץ הוא אחד המקורות הגדולים ביותר למחלות כיום בעולם המודרני. כל עובדה גובה קורבנות מן האנשים והיא מובילה לכך שאנחנו צריכים להשקיע המון ולעמוד תחת לחצים עצומים ועל כך אנחנו חייבים לתת את הדעת. מרוץ החיים הוא קשה, מורכב וסיזיפי והוא גובה מאתנו אינספור קורבנות פיזיים ונפשיים המשפיעים על חיינו במידה עצומה ומחייבים אותנו לשנות משהו מחיי היום יום אחרת נגווע לאט לאט. על רקע זה ניתן לומר כי הזמנת נופש באתר irooms של כמה שעות כל כמה שבועות יכול לשחרר המון לחץ ולאפשר לנו לצבור כוחות יקרים אשר יעניקו לנו את האפשרות להתגבר על לחץ.
מה עושים עם הילדים בזמן שאנחנו שוכרים חדר?
הגדולה של חדרים להשכרה לפי שעה היא שלא צריך למצוא סידור לילדים או אפילו לקחת חופש מן העבודה. אנחנו יכולים לסיים את יום העבודה שעתיים יותר מוקדם וללכת לחדר לפי שעה וכך ליהנות מחיינו בצורה הרבה יותר טובה וזהו יתרון עצום שאנו צריכים לתת עליו את הדעת אם אנחנו רוצים לנהל את חיינו בצורה טובה.